Strafrechtadvocaat voor meervoudige strafkamer in Groningen

Advocaat Groningen meervoudige strafkamer

Als u verdacht wordt van een wat zwaarder strafbaar feit, heeft u een dagvaarding ontvangen om voor de meervoudige strafkamer te verschijnen. De meervoudige strafkamer is niet beperkt om een gevangenisstraf van hoger dan een jaar op te leggen. Dit is bij de politierechter wel het geval. Laat u zich daarom altijd bijstaan door een ervaren strafrechtadvocaat voor uw strafzaak in Groningen. U zit natuurlijk niet te wachten op een te hoge straf.

Wat is een meervoudige strafkamer?

In een meervoudige strafkamer in Groningen zijn er altijd drie rechters die een beslissing nemen. Dit in tegenstelling tot de politierechter. De reden hiervan is dat het vaak om hogere straffen gaat en om zwaardere delicten.
In tegenstelling tot de politierechter is de meervoudige strafkamer in Groningen niet beperkt om een gevangenisstraf van hoger dan een jaar op te leggen. Zaken die voor de meervoudige kamer komen zijn onder andere zedendelicten, overvallen, moord, zware mishandeling etc.

Een ander verschil met de politierechter is dat de meervoudige strafkamer niet direct uitspraak doet. De uitspraak kunt u verwachten na veertien dagen. Als u het niet eens bent met het vonnis kunt in hoger beroep. Het is altijd verstandig om u in uw strafzaak in Groningen bij te laten staan door een strafrechtadvocaat. Een strafrecht advocaat kan uw kansen inschatten en u verdedigen. Hij kan ook in hoger beroep voor u gaan, omdat een strafrecht advocaat een goed inzicht heeft in de rechtvaardigheid van de straf.  Een advocaat kan tevens door een goede verdediging de kans vergroten dat uw straf beperkt blijft en kan in sommige gevallen ook voor vrijspraak zorgen.

 

Strafrechtadvocaat voor meervoudige kamer in Groningen

Als u een dagvaarding ontvangen heeft om voor de meervoudige kamer in Groningen te verschijnen, kunt u het best zo snel mogelijk contact opnemen met een ervaren advocaat. Een strafrecht advocaat kan voor uw strafzaak in Groningen uw dossier opvragen bij het Openbaar Ministerie en kan kijken naar het tegen u verzamelde bewijs. Een strafrechtadvocaat kan voor u het woord voeren en u op deze manier verdedigen. Hij weet precies hoe de procedure in zijn werk gaat en kan voor u een lagere straf bepleiten. In sommige gevallen volgt er vrijspraak.

 

Contact met een advocaat voor meervoudige kamer in Groningen

Indien u contact met een van onze strafrechtadvocaten voor uw strafzaak in Groningen wenst, vult u dan onderstaand formulier in. Er zal dan geheel vrijblijvend contact met u worden opgenomen. Bij ons wordt u altijd bijgestaan door een ervaren strafrechtspecialist in uw strafzaak in Groningen. Bij ons wordt u nooit bijgestaan door een stagiaire of een beginnende advocaat. Als u niet veel verdient, kunnen wij uw strafzaak in Groningen behandelen op basis van Pro Deo of gesubsidieerde rechtsbijstand. In andere gevallen kan er vaak een vaste prijsafspraak gemaakt worden. Wij werken landelijk, en behandelen iedere strafzaak met evenveel zorg en aandacht, of deze nu betaald is of gesubsidieerd. Daar staan wij voor!